Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، قائم مقام وزیر علوم در حاشیه بهره‌برداری از فاز یک مجتمع آموزش عالی گناباد در جمع خبرنگاران، گفت: در پنج سال گذشته حجم تولیدات علمی بالغ بر ۵۰ درصد تولیدات علمی کل کشور بوده و این نشان‌دهنده این است که در دولت یازدهم و دوازدهم یکی از شاخصه‌های مهم توجه به تولید علم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  عبدالرضا باقری افزود: در حال حاضر زیرساخت‌های لازم به حد کافی در کشور وجود داشته و بر همیم اساس برنامه وزارت علوم توسعه کمی نبوده و اقتضائات جامعه ایجاب می‌کند که ما بیشتر به سمت ارتقاء کیفی آموزش عالی برویم.   وی عنوان کرد: شور و اشتیاق، انگیزه و خلاقیت دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد، نویدبخش آینده بسیار خوبی را برای این دانشگاه می‌دهد.   باقری ادامه داد: دانشگاه‌های ما می‌توانند موجبات تحولات جدی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان باشند و ایجاد مجتمع آموزش عالی در گناباد برای این است که این دانشگاه بتواند در خدمت پتانسیل‌های منطقه باشد.   رئیس مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: امیدواریم ما نیز در آموزش عالی بتوانیم بستر‌های لازم را برای توسعه درست این دانشگاه‌ها و محول کردن مأموریت‌های خاص منطقه‌ای که بتواند این مزیت‌ها را فعال کرده و مسیر مهاجرت را تغییر داده، نه اینکه صرفا نیروی انسانی را تربیت کند.   باقری با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید از ایجاد رشته‌های موازی پرهیز کنند، تصریح کرد: رشته‌ها باید متناسب با مزیت‌های هر منطقه بوده و بر همین اساس مجتمع‌های آموزش عالی را به سمتی ببریم که مأموریت‌های خاص را به آن‌ها محول کنیم.

شایان ذکر است؛ افتتاح سالن ورزشی فجر، بازدید از دومینو و نمایشگاه توانمندی‌های دانشجویان و جلسه با اعضای هیئت علمی مجتمع اموزش عالی گناباد از جمله برنامه‌های سفر یکروزه قائم مقام وزارت علوم بود.

انتهای پیام/ ح. ت/پ

سفر یکروزه قائم مقام وزارت علوم به خراسان رضوی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارشاد اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه درجمع اساتید دانشگاه هنر ایران اظهار کرد: هنر با خیال تلاقی دارد اما فلسفه و ریاضیات با عقل و استدلال سروکار دارد، علوم تجربی نیز شامل حواس، مشاهده و آزمایشگاه به انضمام ریاضیات است.

وی ادامه داد: منبع اصلی هنر حواس ظاهری نیست بلکه تخیل است، تخیل کارش این است که دستاوردهای حواس ظاهری را می‌گیرد و این دستاوردها را ترکیب، تجزیه و خلقِ صورت می‌کند. این صورتِ خیالی ممکن است با زبان ریاضی آمیخته شود مانند دستگاه‌های موسیقی است، نُت‌های موسیقی ایرانی با ریاضیات پیوند دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مثلاً در هنرهایی مانند هنرهای نمایشی خیال منبع اصلی است ولو اینکه واقعیت را به تصویر بکشند چراکه به موضوع از لحاظ خیالی پروبال می‌دهند.

استاد خسروپناه با بیان اینکه قوام هنر به منبع معرفتی تخیل برمی‌گردد، گفت: اگر کسی سوال کند تخیل در هنر حکمی و هنر غیرحکمی تفاوت دارد؟ باید پاسخ داد که در هنر حکمی تخیل زیر سایه تعقل است چراکه قوام حکمت، عقل است و خرد ناب متشکل از عقل نظری، عملی و معاش و معاد است.

وی ادامه داد: در دنیای غرب، دکارت بر عقل نظری تأکید داشت، کانت عقل عملی را مطرح کرد، ماکس وبر عقل معاش و برنامه‌ریز را مطرح کرد و تاکنون فیلسوفان غربی عقل معاش را در نظر دارند و خبری از عقل معاد نیست. اگر تخیل ذیل سایه عقل نظری باشد هنر دکارتی، ‌ ذیل عقل عملی باشد هنر کانتی و ذیل عقل معاش باشد هنر ماکسی ایجاد می‌شود اما اگر تخیل ذیل خرد ناب شد هنر، حکمی خواهد بود. از طرفی تخیل ذیل تعقل نباشد و ذیل سایه توهم باشد، این هنر نیز غیرعقلانی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: در دانشگاه‌ها، هنر ذیل سنت، مدرن یا پست مدرن تدریس می‌شود اما اگر سراغ هنر حکمی نرویم حتما هنر آسیب خواهد دید، ما در تاریخِ هنر حکمی زندگی می‌کنیم، حکیمان ما ابوعلی سینا و خواجه نصیر الدین طوسی بودند، اکثر سازهای ایرانی زاییده تخیل مبتنی بر حکمت است و این سازها غنای لهوی ندارند. اگر روی این موضوعات کار کنیم دنیا گوش شنوا دارد و آماده شنیدن هنرِ حکمی است.

کد خبر 6100137

دیگر خبرها

  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • ضرورت توجه به هنر حکمی در دانشگاه‌ها
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید