Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@06:12:44 GMT

280 طرح عمرانی دانشگاهی در کشور در حال اجرا است

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۸۵۵۸۸

280 طرح عمرانی دانشگاهی در کشور در حال اجرا است

گناباد- ایرنا- مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: 280 طرح عمرانی در زمینه های مختلف زیرساختی و ورزشی طی امسال در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سطح کشور در حال اجرا است.

دکتر جمشید اسماعیلی روز سه شنبه در حاشیه گردهمایی مدیران عمرانی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری منطقه 9 کشور(استانهای سه گانه خراسان و سمنان) در گناباد طی گفت و گو با خبرنگار ایرنا این موارد را شامل 180 طرح ورزشی و 100 طرح در بخشهای مختلف عمرانی و زیرساختی برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طرحهای عمرانی، ورزشی و خوابگاههای دانشگاهی با مشارکت خیران در دست اجرا هستند. اگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی 50 درصد هزینه ها را از محل منابع اعتباری خود و یا خیران تامین کنند 50 درصد بقیه توسط وزارت علوم تامین می شود.
مدیرکل نظارت بر طرحهای عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: سال آینده 200 میلیارد ریال اعتبار دولتی برای تکمیل طرحهای زیرساختی دانشگاههای کشور اختصاص می یابد.
وی در ادامه استفاده از ظرفیت افراد نیکوکار را از رویکردهای مهم وزارت علوم در تکمیل طرحهای عمرانی اعلام و بیان کرد: خیران امسال هزار میلیارد ریال به همین منظور کمک کردند. وزارت علون نیز در این چارچوب 370 میلیارد ریال تخصیص داد.
اسماعیلی گفت: پارسال نیز هزار میلیارد ریال از محل کمکهای خیران و 240 میلیارد ریال اعتبارات دولتی در این حوزه هزینه شد.
گردهمایی مدیران عمرانی دانشگاهها، مراکز آموزش عالی و پارکهای علم و فناوری زیر پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در منطقه 9 کشور شامل استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان به مدت یک روز به میزبانی مجتمع آموزش عالی گناباد با هدف تبیین سیاستها و خط مشی وزارت علوم در زمینه توسعه زیرساختها و بررسی مشکلات اجرای طرحهای عمرانی برگزار شد.
مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای دو هزار و 600 دانشجو در 22 رشته دانشگاهی با 31 نفر عضو هیات علمی است. 12 هزار دانشجو در 12 دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند. گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي وزارت علوم تحقيقات و فناوري طرحهاي عمراني دانشگاهها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند