Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی روز جمعه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در حوزه آموزش عالی گسترش کمی خوبی طی سنوات گذشته ایجاد شده است افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی  که سال ۱۳۹۴ به تصویب رسیده و در سال ۱۳۹۵ ابلاغ شده است ساماندهی این بخش مورد توجه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در هر استان یک شبکه علمی متشکل از مراکز علمی موجود شامل دانشگاهها و مجتمع ها و مرکز آموزشی ظرفیتهای بالقوه و بالفعل آن مناطق را از نظر گسترش کمی و ماموریت گرا کردن آموزش عالی به صورت کارشناسی بررسی می کند و این مساله افق روشنی برای گسترش کیفی مراکز آموزش عالی و رشته های دانشگاهی ترسیم می کند و پتانسیلهای منطقه ای و محلی مبنای مهمی برای گسترش این مراکز در آینده است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در مرحله نخست گسترش کمی آموزشهای عالی که دولت هزینه های زیادی بابت آنها داده و از نظر کیفی به جایگاه واقعی دست نیافتند تعدیل می شود و کیفی سازی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای اساس این راهبرد محقق می شود.

غلامی افزود: ارتقاء مجتمع آموزش عالی گناباد به دانشگاه هم بعد از دریافت و بررسی گزارشها و ظرفیتهای علمی و منطقه ای مورد بررسی قرار می گیرد.

او با اشاره به ظرفیتهای خوب علمی دانشجویان و مراکز آموزش عالی و طرحها و پژوهشهای خوبی که در این مراکز تهیه شده و یا در دست اجراست خواستار تحقق این ایده های نوین در مرحله اجرا از طریق ارتباط صنایع با دانشگاهها شد.

 وی ادامه داد: با افزایش ارتباط صنایع با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی طرحهای خلاقانه دانشجویی و دانشگاهی در بستر عمل به فعلیت و بالندگی می رسند و مشکلات صنایع هم کاهش می یابد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ایده های نو و فناوریهای خلاقانه دانشجویان و دانشگاهیان در مراکز رشد فناوری عرضه و  اگر آینده خوبی داشته باشند در پارکهای فناوری حمایت می شوند و بستر نقش آفرینی آنها در فرآیند توسعه و رونق اقتصادی جامعه فراهم می شود.

غلامی ضمن گرامی داشت ۱۶ و روز دانشجو افزود: فضای علمی کشور برای رشد و بالندگی همه دانشجویان فراهم است و با راهبردهای خوب دولت و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در هر زمینه ای که دانشجویان علاقه مند باشند با پرداخت تسیهلات و حمایتهای لازم زمینه به فعلیت رسیدن ظرفیتهای بالقوه آنان فراهم می شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی و کارآفرینی دانشجویان مجتمع آموزش عالی گناباد هم بازدید کرد.

همچنین با حضور وزیر علوم مسجد و مجتمع فرهنگی فاطمه زهرا (س) مجتمع آموزش عالی گناباد به بهره برداری رسید.

این طرح دارای ۷۵۰ متر مربع زیربناست و برای احداث آن ۱۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

مجتمع آموزش عالی گناباد زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ۲۶۰۰ دانشجو در ۲۲ رشته دانشگاهی با ۳۱ نفر عضو هیات علمی است و  توان افزایش دانشجویان آن نیز تا سقف پنج هزار نفر وجود دارد.
۱۲ هزار دانشجو در ۱۲ دانشگاه و مرکز آموزش عالی شهرستان گناباد شاغل به تحصیل هستند.

شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

برچسب‌ها آموزش عالی وزیر علوم تحقیقات و فن آوری گناباد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش عالی گناباد آموزش عالی گناباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا احمدی سنگری در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با اشاره به اینکه در این نشست حل مشکلات کشور نیازمند روحیه جهادی است، اظهار کرد: گیلان در مقایسه با دیگر استان‌ها در حوزه آموزش وضعیت مطلوبی ندارد و نیازمند این است تا متخصصان و دانشمندان در این حوزه ورود کنند.

وی با تاکید بر اینکه در شورای آموزش عالی استان اولویت‌ها باید تبیین و از نظرات عالمان و نخبگان در این نشست‌ها بهره‌مند شد، افزود: در استان ظرفیت‌های علمی و آموزشی بسیاری داریم که باید از آنها بهره‌مند شویم، اولویت‌های آموزش عالی در استان احصا و باید علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود.

نماینده مردم رشت و خمام در مجلس با بیان اینکه باید از ظرفیت هر ۱۳ نماینده استان در رفع چالش‌ها و تقویت ساختار حوزه آموزش عالی بهره‌مند شد، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی، اقتصاد دریا محور و نساجی ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد که نیازمند اقدامات ارزشمند در حوزه آموزش عالی است.

احمدی با تاکید بر اینکه باید از نیروهای کارآمد، متخصص و متعهد در دانشگاه بهره‌مند شد، تصریح کرد: خیلی مهم است که تولید علم کارآمد باشد، علمی مفید است که در راستای پیشرفت کشور، انقلاب و نظام باشد و این امر با تربیت نیروهای کارآمد محقق می‌شود.

دبیر کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با بیان اینکه دانشگاه باید در تصمیم‌سازی‌های استان حرف اول را بزند، افزود: باید برخی تصمیم‌گیری‌های استان را به دانشگاه بسپاریم، طرح و پیشنهادها در راستای مهارت‌افزایی دانشجویان و اشتغال پس از فارغ‌التحصیلی باید از پژوهش‌های دانشگاهیان باشد.

کد خبر 6099898

دیگر خبرها

  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • مراکز رشد علوم انسانی در استان‌های کشور تشکیل می‌شود
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • رویکرد منطقی، احترام به حقوق ملت‌ها در استفاده صلح‌آمیز از فناوری هسته‌ای است
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود