Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گناباد گفت: ساماندهی و کیفی‌سازی آموزش عالی متناسب با نیاز‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای رویکرد مهم دولت و وزارت علوم است و در حوزه آموزش عالی گسترش کمی خوبی در سنوات قبل ایجاد شده است.

او ادامه داد: در حال حاضر براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که سال ۱۳۹۴ مصوب و در سال ۱۳۹۵ ابلاغ شد، ساماندهی آموزش عالی کشور بدین معنی که در هر استان یک شبکه رسالت علمی متشکل از مراکز علمی موجود شامل دانشگاه‌ها و مجتمع‌ها و مراکز آموزشی، ظرفیت‌های منطقه‌ای و محلی را از نظر گسترش کمی و ماموریت‌گرا کردن آموزش عالی به صورت کارشناسی بررسی و این مبنای مهمی برای گسترش کیفی و توسعه مراکز آموزش عالی در آینده خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر علوم گفت: در مرحله نخست گسترش کمی آموزش‌های عالی که دولت هزینه‌های زیادی بابت آن‌ها داده و از نظر کیفی به جایگاه واقعی نرسیده تعدیل می‌شود و در مرحله اول کیفی‌سازی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و توسعه آن براساس برنامه راهبردی خواهد بود.

غلامی با اشاره به ظرفیت‌های خوب علمی دانشجویان و مراکز آموزش عالی و طرح‌ها و پژوهش‌های خوبی که در این مراکز تهیه شده است، افزود: خواستار ارتباط صنایع و بخش‌هایی که به مباحث فناوری نیاز دارند با دانشگاه هستیم و اعتماد به دانشگاه سبب تحقق ایده‌های نوین در مرحله اجرا خواهد بود و مشکلات صنایع نیز کاهش خواهد یافت.

او درباره مجتمع آموزش عالی گناباد نیز ادامه داد: مجتمع آموزش عالی گناباد شروع خوبی داشته و حمایت‌ها و توصیه‌های وزارت علوم به خوبی در آن مدیریت شده و ادامه این روند با همین سرعت رو به رشد سبب ایجاد شرایط بهتری در این مجتمع خواهد شد.

وزیر علوم گفت: وزارت علوم توانسته است پارامتر‌های مورد قبولی در سطوح بین المللی داشته و با اجرای طرح‌های شایسته ارتقا یابد، مجتمع آموزش عالی در گناباد نیز در حال رشد بوده و پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌ها و اقدامات خوبی که در آن انجام شده قابل تقدیر است و ظرفیت ایجاد رشته‌ها، گروه‌های آموزشی و دانشکده‌های مختلف را دارد تا با ارائه برنامه مجوز آن را گرفته و گسترش یابد این مجتمع ظرفیت ارتقا به دانشگاه را دارد که منوط بر تصمیم شورای گسترش است.

  منبع:  تسنیم   انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم اخبار دانشگاهی صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین

ایسنا/کرمان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: با توجه به آینده مس در دنیا و افزایش قیمت و مصرف این فلز، باید کار کنیم و با روش‌های جدید کار اکتشافات پیش برود و پیشنهاد ما این است کار با روش نیمه صنعتی نوین دنبال شود.

امیر حسن زاده امروز ۱۹ اردیبهشت ماه در ویژه برنامه تخصصی با عنوان «صنعت سبز» در جهاد دانشگاهی استان کرمان با اشاره به اینکه مس، صنعت ملی است و ذخایر خوبی در این بخش داریم، افزود: توقع داریم در حوزه اکتشافات کار بیشتری صورت بگیرد و ذخایر شناسایی شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: می‌توانیم با جوانان فعال شرکت ملی مس و استان کرمان به تولید یک میلیون تن کاتد برسیم که با کار تیمی، شدنی است و باید با همکاری دانشگاه، گمرک و مالیات این هدف محقق و خروجی در سفره مردم بیاید.

وی با بیان اینکه در استان کرمان برای افزایش تولید، حمایت کامل خواهیم داشت و درخواست داریم شرکت ملی مس در صنایع پایین دستی ورود کند، افزود: صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه نیاز به افزایش سرمایه دارد تا با حضور دانش‌بنیان‌ها اتفاقات خوبی در صنایع پایین دستی بیفتد.

حسن زاده در بخش دیگری از سخنانش گفت: یکی از مشکلات کرمان، فارغ‌التحصیلان بیکار بود که با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی، دانشگاه علمی کاربردی، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای و دانشگاه فنی و حرفه‌ای و نیازسنجی رشته‌های صنایع، دوره‌های آموزش مهارتی را برگزار کردیم و بازخورد خوبی داشت.

وی با اشاره به فعال شدن کنسرسیوم اشتغال استان کرمان گفت: تاکنون برای اشتغال ۱۰ هزار نفر با صنایع تفاهم کرده تا دانشجویان را در رشته‌های مشخص که نیاز است، تربیت کند و ظرفیت‌های دانشگاهی استان با مس همکاری خواهند داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تشکر از اقدامات رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: به تیم اقتصادی در استان اعتقاد داریم و از کارگر جنوب استان تا شمال و شرکت‌های بزرگ در این تیم حضور دارند و باید کمک کنیم در دوره مسئولیتمان اثر خوبی به جا بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • لزوم گسترش اکتشافات مس با روش‌های نوین
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند