Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ در چند ماه گذشته بحث اجرای طرح آمایش دانشگاه‌های کشور در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن نیز موافق و مخالف‌هایی را به همراه داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، طی چند ماه گذشته بحث اجرای طرح آمایش دانشگاههای کشور در دستور کار قرار گرفته و اجرای آن نیز موافق و مخالفهایی را به همراه داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این زمینه اظهار داشت: اجرای طرح آمایش در شرایط کنونی کشور به مصلحت نیست و باید جلوی اجرای این طرح گرفته شود.

وی با اشاره به موفقیت‌ها و تاثیرگذاری مجتمع آموزش عالی گناباد که این روزها با توجه به اجرای طرح آمایش بحث ادغام آن وجود دارد بیان کرد: در مرحله اول برای ساخت این مجتمع در شهرستان گناباد هزینه‌های زیادی صورت گرفته و در صورت اجرای این طرح این هزینه که از بیت المال بوده هدر خواهد رفت.

امام جمعه گناباد تصریح کرد: برای راه اندازی این دانشگاه در گناباد خیرین زیادی هزینه کرده‌اند و کمک‌های زیادی مردم داشته‌اند تا دانشگاه به اینجا برسد و اگر این مجتمع محدود شود نیکوکاران و خیرین از کار خود پشیمان خواهند شد و پاسخ گوی آنها کسی نخواهد بود.

صادقی‌نسب یکی از مباحث مطرح شده در این زمینه را عدالت آموزشی دانست و افزود: در انقلاب اسلامی باید مراکز آموزش عالی گسترش پیدا کنند تا استعدادها با کمترین هزینه ارتقاء علمی پیدا کنند و اگر مراکز علمی متقر در مراکز استانها و پایتخت باشد هم برای خانوادهها هزینه بالایی خواهد داشت درس خواندن در آنها و از سویی آسیبهای اجتماعی را به همراه خواهد داشت.

کلاف سردرگم محور گناباد به دوغارون/کامیون و تریلی در محور ویژه ماشین‌های سبک جولان می‌دهند13 میلیارد تومان تسهیلات کرونا در گناباد خراسان رضوی پرداخت شدمقدمات راه‌اندازی بیمارستان دوم گناباد مهیا شد/خریداری 10 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی

وی ادامه داد: برای راه اندازی این مجتمع در گناباد چندین نماینده مجلس، فرماندار، امام جمعه و سایر اقشار تلاش کردهاند و ساعتها وقت صرف شده تا به اینجا برسد و اگر این ادغام صورت گیرد یعنی هدر رفت همه این تلاشها که کار درستی نخواهد بود.

امام جمعه گناباد در پایان خاطرنشان کرد: از همه این دلایل مهمتر تنش اجتماعی است که این تجمیع در شرایط حال کشور ایجاد خواهد کرد که آسیب‌هایی را به همراه خواهد داشت.

حامد قربانی فرماندار گناباد نیز در زمینه اجرای این طرح در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: اجرای طرح آمایش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و مجری آن نیز وزارت علوم است.

وی افزود: مسئولان شهرستان گناباد به دور از نگاه به شهرستانهای دیگر فقط به دنبال خواستههای خودشان در اجرای این طرح خواهند بود زیرا فقط در یک مورد در این مجتمع 30 هزار متربع ساخت و ساز از سال 94 تاکنون صورت گرفته است.

گزارش از یاسر سالاری گناباد

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اجرای طرح آمایش اجرای این طرح امام جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند گفت: ۲ هزار و ۶۷۲ دانش‌آموز و دانشجو از حمایت‌های این نهاد نظیر کمک هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد مهران‌پور اظهار داشت: 2 هزار و 500 دانش‌آموز از کمک هزینه تحصیلی به ازای هر نفر 300 هزار تومان و بسته‌های تحصیلی به ارزش هر بسته 500 هزار تومان بهره‌مند شدند.

وی گفت: همچنین به 172 دانشجوی تحت حمایت این نهاد در دانشگاه‌های مختلف دولتی، آزاد، پیام‌نور و علمی و کاربردی با توجه به مقطع تحصیلی از یک میلیون و 300 هزار تومان تا پنج میلیون تومان برای هر ترم پرداخت شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند با اشاره به بهره‌مندی 41 دانشجو از تسهیلات دانشجویی صندوق امداد ولایت تصریح کرد: میانگین پرداخت وام از یک میلیون تومان تا 25 میلیون تومان با توجه به مقطع تحصیلی بوده است.

مهران‌پور به حمایت از نخبه‌ها هم اشاره کرد و ادامه داد: 92 نخبه از کمک هزینه نخبگی با توجه به سطح نخبگی از 4 میلیون تومان تا 8 میلیون تومان بهره‌مند شدند.

به گفته وی 425 دانش ‌آموز در طرح تابستانه کانون شهید‌ آوینی آموزش‌های نظری و مهارتی را دریافت کردند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک بیرجند با بیان اینکه 350 مددجو در دوره‌های آگاه‌سازی و آموزش خانواده شرکت کردند، افزود: افراد در این دوره‌ها آموزش‌هایی در زمینه تربیت فرزند، سبک زندگی اسلامی، آسیب‌های اجتماعی، مهارت‌‌های زندگی و... را کسب کردند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • رونمایی مجلات مطالعات اسلامی و پژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • نوزدهمین مجمع‌عمومی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار می‌شود
  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • فیلم| آب‌پاکی تحلیلگر فلسطینی روی دست مجری بی‌بی‌سی؛ حماس نابود شدنی نیست!
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • اجرای طرح آمایش سرزمینی ورزش در خوزستان
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • بیش از یک هزار خانوار روستایی شاهین‌دژ از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند ‌
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود